Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet
Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap > Cégismertetés > Partnerek >


A Honeywell International


A Honeywell Internatio­nal cég székhelye Morris­town-ban, New Jersey-ben van.  A jelenlegi Honeywell két amerikai óriáscég az Alli­ed Signal és a Honeywell  házzasságából keletkezett 1999 -ben.
A Honeywell Internatio­nal egyike a legnagyobb és legbefolyásosabb cégeknek a világon. Több, mint 90 or­szágban van jelen több, mint 150.000 alkalmazottal.
A cég éves forgalma meghaladja a 25 milliárd USD-t. Így érthető, hogy a cégcsoportot 3 nagy tőzs­dén is bejegyezték (New York, London és Chicago), valamint a Dow Jones indexet meghatározó 30 cég egyike lett.
A Honeywell International több iparágban is érdekelt:

Repülőgépgyártás
Speciális anyagok, műanyagipar (főleg nylon termékek)
Szállítási, elektronikai rendszerek, gépipar (turbinák, dízel motorok)
Automatizálási, vezérlési, irányítási és biztonsági rendszerek

Az automatizálási és vezérlési rend­szer is több alcsoportra osztható. Az egyik ilyen alcsoportba tartozik a tűz­védelmi csoport is, amiből több cég a magyar vásárlók előtt is ismert lehet.
A Promatt számára természetesen a System Sensor, a Notifier és a KAC a legfontosabb ezek közül. Az általunk forgalmazott termékek gyártóiról bővebb leírás a további céginformációknál.

A Honeywell cég honlapja >>>

> Partnerek
>> Cégismertetés
>>> Nyitólap

 
 
 
 
 
 
powered by VICTORINET Internet Kft.