Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet
Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap >


Promatt Téka - A tudásbázis

Ebben a részben összefoglaljuk és rendszerezzük az összes olyan szükséges adatot, ami a tervezőknek, telepítőknek, karbantartóknak és az engedélyező hatóságnak (tűzoltóság) fontos lehet.

Az Eszközök menüpontban az összes általunk forgalmazott eszköz műszaki leírása, kézikönyve és a hozzájuk tartozó engedélyek egy helyen megtaláhatók. A menüstruktúra hasonló ahhoz, amit már bizonyára sokan a CD-nkről ismernek.
Mindig az interneten lévő leírások, dokumentumok a legfrissebbek, hiszen a CD évente csupán néhány alkalommal jelenik meg.

Töltse le legfrissebb árlistánkat!

A Sajtó menüpontban az általunk írt cikkeket olvashatják.

A Hogyan? menü alatt a tűzjelző rendszerekkel, gázjelző rendszerekkel, otthonaink biztonságtechnikájával kapcsolatos problémákra adunk választ.

A tűzjelző és gázjelző rendszerekkel kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdéseket és a rájuk adott válaszokat a GYIK-ben olvashatja!

A Glosszáriumban a tűz- és gázjelzéssel kapcsolatos legfontosabb kifejezéseket, szakszavakat és ezek angol megfelelőit találja magyar ábécé szerint sorrendbe szedve.

És ha mindez nem lenne elég? Kérje rendszeresen frissülő ingyenes CD-nket! Már csak azért is érdemes CD-t kérnie, mert azon a régebben forgalmazott eszközök leírásait is megtalálja, és nem utolsó sorban CD-n könnyedén magával viheti az összes eszköz leírását egy-egy karbantartásra is.

Olvassa el a Téka helpjét!

< Vissza 
 
 
 
 
 
Tűzjelző rendszereinkNotifier központok, System Sensor érzékelők, KAC hangjelzők és kézi jelzésadók, egyéb kiegészítők széles választéka


Üzletünk nyitvatartása:

Hétfőtől-péntekig:
8:40-től 17-ig


Legfrissebb híreink
Céghírek2024-01-26
Aktuális AgileIQ
A gyártó tájékoztatása szerint, 2024. február elejétől csak az új verzió fog működni.
Céghírek2023-02-16
Aktuális PipeIQ
Az új változat több hibajavítást és fejlesztést tartalmaz.
powered by VICTORINET Internet Kft.