Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet
Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

NyitólapCégismertetés >


Cégünk története

Cégünk a korábbi évek nagy mikroprocesszor-technikai gyakorlatának birtokában 1990-ben fél év alatt kifejlesztette a piac számára szokatlanul kedvező árú és magas szolgáltatásokkal rendelkező CX-32 tűzjelző központot. E berendezés a maga kategóriájában ( 8-32 hagyományos hurok ) döntő súllyal van jelen most is a hazai piacon.

Az akkor még kicsi cégünk 1992-ben nagy feladat elé állt: a világ legnagyobb tűzérzékelő gyártója, a SYSTEM SENSOR, több honi tűzjelzős vállalkozás közül velünk kötött disztribútori szerződést érzékelőinek magyarországi forgalmazására.

Az első eszközöket 1992-ben minősíttettük és engedélyeztettük, s ennek során megbizonyosodtunk róla, hogy igen kiváló minőségű termékekről van szó. Több neves külföldi minősítő intézet is bizonyította e magas minőségi színvonalat: az UL, ULC, FM, LPC, VdS, LLOYD's , hogy a legismertebbeket említsük.

Ennek megfelelő lendülettel kezdődött 1993-ban a termékek piaci bevezetése és a szükséges műszaki információs háttér kiépítése. A kitűnő minőség és műszaki színvonal, a lendületes műszaki marketing, a termékekhez kapcsolódó korrekt és részletes műszaki információs háttértámogatás és nem utolsósorban az egyedülállóan kedvező ár azt eredményezte, hogy a SYSTEM SENSOR tűzjelző érzékelők az évek során egyre nagyobb teret nyertek általunk a mindinkább szélesedő magyar piacon.

1996-ra már e termékek lettek a legnagyobb számban használt érzékelők, s ez így van növekvő mértékben azóta is. Cégünk telepítő ügyfeleinek száma rohamosan nőtt, olyannyira, hogy mára a PROMATT rendelkezik a legszélesebb telepítői vevőkörrel. (Tapasztalatunk az volt, hogy az a telepítő cég, legyen kicsi vagy nagyobb, amelyik komolyan ráállt a SYSTEM SENSOR/NOTIFIER eszközök alkalmazására, rövid idő alatt sikeres lett.)

Közben, 1994-ben, a SYSTEM SENSOR-t is tulajdonló tőkecsoport, a Pittway Corporation egy másik tagja, a tűzjelző központok és rendszerek terén szintén világelső NOTIFIER is megkeresett minket, és disztributori szerződést kötött velünk tűzjelző központjaik, termékeik forgalmazására.

Ezzel termékválasztékunk szinte teljessé vált. Megtalálható nálunk a magas szolgáltatási színvonalú, saját gyártású CX-32 központokon kívül az ISO9001 minősítésű gyártástechnológiával készült SYSTEM SENSOR és NOTIFIER termékek teljes spektruma : a hagyományos érzékelők és hagyományos központok (2-120 hurokig), az analóg intelligens érzékelők és intelligens tűzjelző központok (1-16 hurokig), a tűzjelző központ hálózatok és számítógépes tűzjelző integrált felügyeleti rendszerek, továbbá a legújabb fejlesztésű intelligens érzékelők: a kombinált érzékeléstechnológiájú multisensorok, az aspirációs füstérzékelők helyett gazdaságosan alkalmazható lézeres pontszerű füstérzékelők és a szennyezett környezetben is gond nélkül alkalmazható FILTREX füstérzékelő.

Telephelyünkön gyakorta szervezünk térítésmentes konzultációs kurzusokat tervezők és kivitelezők számára, melyek során az alkalmazott NOTIFIER vagy SYSTEM SENSOR termékekkel kapcsolatos általános és speciális ismereteket tudjuk átadni, de lehetőség nyílik konkrét speciális alkalmazástechnikai problémák megoldására is. E konzultációs lehetőségeken kívül, igény szerint, szervezünk és tartunk hivatalos tűzvédelmi szakvizsga bizonyítványt adó tanfolyamokat is a tűzjelző és oltórendszerek karbantartói részére. (E tanfolyamaink rendkívül népszerűek, már mintegy 1300, karbantartással foglalkozó szakember vett részt rajtuk és kapott a karbantartási munkák végzéséhez előírt hivatalos vizsgabizonyítványt.)

< Cégismertetés
Referenciák >>>
Fotóalbum >>>

Elérhetőségünk >>>
Külföldi partnereink >>>

 
 
 
 
 
 
powered by VICTORINET Internet Kft.