Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap > Cégismertetés > Partnerek >


Notifier Italia

A Northford, Connecticut-i székhelyű Notifier több, mint 50 éves tapasztalatával gyártóként és disztribútorként is jelen van a világ tűzjelző-, biztonságtechnikai piacán.

A Notifier a multinacionális amerikai cégcsoport, a HONEYWELL INTERNATIONAL tagja. A Honeywell-t alkotó szerkezeti egységek közül az Automatizálási & Vezérlési rendszerek rész több egységre osztható, attól függően, hogy mely rész mivel foglalkozik.

A Notifier egy ilyen  egységnek, a Fire & Systems (Tűz és rendszerek') tagja. Ebbe az egységbe tartozik még az összes olyan cég is, amelyek tűzjelzéstechnikai és biztonságtechnikai eszközöket és megoldásokat kínálnak (pl. System Sensor, KAC, Morley stb.).

 A  Notifier  európai térhódítása elsősorban az Angliában (Notifier UK) és Olaszországban (Notifier Italia) létrehozott fejlesztő és gyártó vállalatoknak köszönhető, melyek az európai EN54 szabvány alapján az európai felhasználók igényeit elégítik ki az ISO9001 minőség-biztosítási rendszer követelményei alapján.

Az említetteken kívül még számos más európai országban is megtalálható  Notifier képviseleten 270 fő dolgozik, 55M USD éves forgalmat bonyolítva, mely a  Notifier  összes bevételeinek már 28%-át adja. A Notifier-nek úttörő szerepe volt az ún. „intelligens tűzjelző központok és rendszerek" kifejlesztésében és elterjesztésében. Jelenleg évente mintegy 10.000 intelligens központot gyárt. A világon a legtöbb intelligens tűzjelző rendszerben  Notifier  intelligens központot és System Sensor címezhető analóg érzékelőket használnak. Az igény az intelligens rendszerek iránt egyre nő, ma már a   Notifier  központokhoz évente több, mint 1 millió intelligens érzékelőt telepítenek.

A Notifier Italia honlapja >>>


A Promattal szerződéses kapcsolatban álló Notifier Italia székhelye San Donato , Milánó. Ezen felül 9 helyi irodával ('branch office') rendelkezik Torinó, Pádua, Bologna, Firenze, Róma, Nápoly, Foggia, Catania és Palermó területén és széles disztributori réteggel egész Dél-, Közép- és Kelet-Európában.

Összhangban a Notifier csoport filozófiájával a Notifier Italia stábja is azon dolgozik, hogy a felhasználók minél magasabb szintű eszközökhöz minél nagyobb háttértámogatással juthassanak. A vevőtámogatási rendszer első lépése volt csak az ISO9002-es tanúsítvány megszerzése.

A technikai fejlődéssel egyetemben a Notifier Italia egyre átfogóbb megoldásokat nyújt, egyre több szabványnak és előírásnak is megfelelve nemzetközi, európai és olaszországi szinten.

A cég termékskálája igen széles, felöleli a tűzbiztonsági, biztonságtechnikai mikroprocesszor-vezérelt panelek, épületfelügyeleti rendszerek és beléptetőrendszerek területét. A termékdisztribúció nem egyszerűen eladást jelent. A Notifier Italia teljeskörű terméktámogatást biztosít ügyfeleinek az alábbi módon:
 - Telefonos forródrót a technikai kérdések azonnali tisztázására.
 - Tanfolyamok szervezés San Donato-ban vagy a helyi irodákban fókuszálva a tervezési, biztonsági, működési és a karbantartási kérdésekre.
 - Együttműködik a tűzvédelmi, biztonságtechnikai, technikai tanulmányok elkészítésében és terjesztésében.
 - Professzionális együttműködés a tanácsadó, biztosító cégekkel és a hatósággal tűzvédelmi költségek kérdésében.

A Notifier Italia kiállítások, találkozók, olasz és nemzetközi workshopok résztvevője, alakítva ezzel a tűzjelző iparhoz kapcsolódó szabványok módosulását is. A Notifier cégfilozófiája, vagy jelmondata - a 'Setting the Standards for the Fire Industry' , azaz a 'tűzjelző ipar szabványainak megalkotója' - jól mutatja, hogy a cég az új fejlesztéseivel és követendő megoldásaival mindig egy lépéssel a tűzjelző piac többi szereplője előtt járva kíván tevékenykedni.

A Notifier magyarországi disztributora  a PROMATT Elektronika kft.

> Partnerek
>> Cégismertetés
>>> Nyitólap