Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap > Cégismertetés > Partnerek >


Cavicel

A Cavicel a biztonságtechnikai rendszerekben alkalmazható tűzálló kábelek fejlesztésére és gyártására szakosodott olasz cég.

Ezen a területen az évek során széleskörű tapasztalatokra tett szert. A cég dinamikus növekedésének fő oka a szolgáltatások, termékek magas minősége és a vásárlók igényeinek rendületlen kiszolgálása.
A cég hatékonyan működése három alappilléren nyugszik:

igen magas képzettségű részlegvezetők.
azonnali reagálási képesség a piac követelményeire.
a különböző részlegek közötti kommunikáció és tapasztalatcsere.

A Cavicel nagy hangsúlyt fektet a minőségre is. Filozófiájuk szerint a minőségbiztosítási rendszerek ma már nem egy lehetőséget, hanem szükségletet jelentenek a cégek számára. Éppen emiatt a cég minőségbiztosítási előírása állandó követendő példát jelent minden dolgozó számára. A gyár ISO9001 szerint dolgozik.

A tűzálló kábelek között megtalálhatjuk a biztonságtechnikai rendszerekben leggyakrabban használt LPCB minősített jelkábeleket és erőátviteli kábeleket, de a kor igényeihez alkalmazkodva tűzálló optikai kábelek is szerepelnek a választékban.

Termékeit magyarországon a PROMATT Elektronika kft képviseli.

> Partnerek
>> Cégismertetés
>>> Nyitólap